Elke dag, op reservatie, open de Ancienne Poste voor u met een semi-gastronomisch menu (€ 63, 4 gangen, een gratis aperitif) wordt u aangeboden voor lunch en/of diner rond een gezellige en royale tafel.


U zult regionale producten kunnen ontdekken volgens de seizoenen en de manieren om ze te koken zonder afval. De producenten van de regio voorzien ons van producten van topkwaliteit en laten u kennismaken met grondstoffen die beloven uw smaakpapillen te laten sprankelen bij het proeven. De chef-kok deelt haar fabricagegeheimen met u en neemt u mee op de paden van hun herkomst. Het begeleidt u bij de ontwikkeling van uw menu rekening houdend met uw allergieën, intoleranties en vooral de producten die u niet lekker vindt.

v+¬g+¬
velouté tomate
saumon
sweet things
assiette tapas
blanquette P.Bocuse
chef 17 février
Couscous 2
chef du 17 février 4
chef du 17 février 5
communion4
dessert fraise
filet pur de porc pommes
gateau
IMG_0484
IMG_2070
salade c+¬sar
sarah2018 2
scampis saint val
scampis
tajine de thon
tarte fraise2
toast
traiteur noel 13
Pyramide

Show Cooking


Volwassenen en kinderen zijn van harte welkom om te leren koken terwijl ze plezier hebben. De workshops worden aangekondigd via de Facebook-pagina "ancienneposte".

Menu ontwikkeling, cake ontwerp. Elke deelnemer vertrekt met zijn persoonlijke productie.Als u thuis een culinaire workshop of een diner met vrienden wilt organiseren, ondersteunt Chévretfeuilles u in uw project en helpt u bij het opzetten van het evenement. In dit geval profiteert de gastheer van gratis deelname.